Ca 25 st
Du behöver:
1 dl havregryn
3 dl kaksmulor
0,5 dl Sukrin+
4 msk kakao
4 msk starkt kaffe
1 dl kvarg
0,5 dl Sukrin+
4 msk kakao
4 msk starkt kaffe
1 dl kvarg
Till chokladbollar:
1 krm Vaniljpulver (OBS! inte vaniljsocker)
1 dl kokosflingor
Till arraksbollar:
2 krm arraksessens till halva smeten
Kakao
Kakao
Gör så här:
Blanda alla ingredienserna utom vaniljpulver och arraksessens i en skål.
Dela smeten i två delar.
Smaksätt den ena delen med vanilj och den andra med arraksessens.
Forma till små bollar.
Rulla chokladbollarna i kokosflingor.
Rulla arraksbollarna i kakao.
Förvara i kylen.
Dela smeten i två delar.
Smaksätt den ena delen med vanilj och den andra med arraksessens.
Forma till små bollar.
Rulla chokladbollarna i kokosflingor.
Rulla arraksbollarna i kakao.
Förvara i kylen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar